Plačila

  • PayPal Slovenija omogoča varno plačevanje in sprejem plačil

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Predstavlja možnost plačevanja za stranke slovenskih spletnih trgovin in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic), je dostopna tudi v Sloveniji.

PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje – online plačila in sprejem plačil na ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.

Kaj morate narediti, da bodo vaše stranke lahko plačevale na vaši spletni trgovini s pomočjo PayPal-a?
Kliknite na povezavo in sledite korakom.

  • Plačilo po povzetju

Način plačevanja po povzetju je že stalnica med plačili in je zagotovo bolj popularnimi način plačila. Stranka po opravljenem nakupu na dom (od podjetij, ki vozijo pakete – UPS, Pošta Slovenije, GLS, TNT) dobijo paket in ga plačajo z gotovino dostavljalcu.

  • Plačilo na tekoči račun spletne trgovine (plačilo po predračunu)

Omejeni način plačila je pri internetnih trgovinah stalnica že od začetka in poleg plačila po povzetju najbolj razširjeno plačevanje. Običajno kupci pri novi spletni trgovini zaradi nezaupanja ne želijo vnesti podatkov svoje kreditne kartice, zato plačilo izvedejo na podlagi predračuna preko svoje spletne banke. Pri kasnejših nakupih, ko trgovino že poznajo in ji zaupajo, pa običajno že uporabijo plačilni sistem za avtorizacijo kreditne kartice.

  • Uporaba varne SSL enkripcije (128-bit) z Shared SLL
  • Sposobnost procesiranja in obdelave kreditne kartice v živo

Objavljeno v Izdelava spletne trgovine