Vzdrževanje spletnih strani

Hiter razvoj informacijske tehnologije in komunikacij je povzročil, da sodobne spletne strani (CMS) postajajo vse bolj kompleksne. Za uporabno in učinkovito spletno stran je potrebno mnogo več od zgolj lepega izgleda.

Zato smo za vas pripravili celokupno storitev, ki zajema vse faze od načrtovanja do izvedbe in vzdrževanja (ažuriranja) vaše nove spletne strani. Predvsem slednja faza je ključnega pomena, za dolgoročno ohranjanje pozitivnega feedbacka s strani obiskovalcev.

Našim strankam nudimo različne načine vzdrževanja in ažuriranja spletnih strani, od občasnih posodobitev na zahtevo naročnika, do sistema kjer v celotni skrbimo za vašo spletno predstavitev, kot bi to počel spletni administrator v vašem podjetju.

Vzdrževanje na zahtevo naročnika

Osnovno urejanje spletnih strani opravlja naročnik sam ( novice, katalogi, ankete, ...) z uporabo sistema za upravljanje z vsebinami Joomla. Ko pa se pojavijo potrebe po zahtevnejših posegih, kot je izdelava dodatnih aplikacij ali dodajanje zahtevnejših vsebin oz. se vam nekje zalomi, takrat to opravimo mi.

 

Upravljanje spletne strani

Nudimo vam tudi možnost, da vsebino vaše spletne strani v celoti urejamo mi. Na ta način poskrbimo, da bo vaša spletna stran vedno sveža in dopolnjena z najnovejšimi informacijami. V tem primeru nam vi posredujete le osnovno gradivo ( tekst, slike, video posnetke...), mi pa ga bomo primerno obdelali in postavili na spletno stran.

 
 

Pod vzdrževanje spletnih strani štejemo:

  • odpravljanje programskih napak na spletnih straneh
  • e-poštna podpora uporabnikom s tehničnimi težavami
  • ažuriranje strani z vnašanjem vsebin
  • posodabljanje uredniškega sistema Joomla CMS in njenih komponent
  • hitri odzivni čas

Urna postavka za vzdrževanje spletnih strani brez pogodbe - 30 € / uro

V primeru, da predvidevate večji obseg vzdrževanja oz. želite nam prepustiti komplet upravljanje spletne strani, lahko z nami sklenete tudi individualno pogodbo o vzdrževanju.

Cene ne vsebujejo 20% DDV. Minimalni obračunski interval je 30 minut.

Objavljeno v Izdelava spletnih strani