Splošni pogoji najema spletne strani

1.člen

TRINS.si je spletna rešitev, ki vam omogoča hitro in enostavno postavitev ter vzdrževanje spletne strani. V paketu je zajeto vse, kar potrebujete za vaš enostavni spletni nastop in z njim povečevanje vaše spletne prepoznavnosti.

2.člen

Z registracijo na spletnem mestu www.TRINS.si lahko pričnete z urejanjem vsebine vaše bodoče spletne strani, brez kakršnih koli stroškov. Ko želite objaviti vašo spletno stran, pa izvedete predplačilo naročnine za izbrano obdobje 1, 3, 6 ali 12 mesecev. Vaša spletna stran bo objavljena v treh delovnih dneh po prejemu plačila najemnine. S plačilom najemnine je sklenjena pogodba med izvajalcem in naročnikom.

Če naročnik ne plača najemnine ali je najemnina potekla in se na portal www.TRINS.si ne prijavi več kot 30 dni, je TRINS.si upravičen do izbrisa uporabnikovega računa in s tem spletne strani naročnika skupaj z vsemi vsebinami.

3.člen

Naročnik s plačilom najemnine pridobi naslednje pravice, dokler traja najemnina, upoštevajoč podaljšanja:

  • predstavitev produkta in urejanja vsebin ob zakupu paketa
  • 1 ura brezplačne telefonske/e-mail pomoči na leto
  • najem CMS sistema za urejanje vsebin
  • najem izbrane grafične podobe in modulov (naročnik pridobi zgolj pravico do uporabe izbrane grafične podobe, ne pa tudi drugih avtorskih pravic)
  • storitev gostovanja spletne strani v obsegu, odvisno od izbranega paketa
  • storitev vnosa vsebin na spletno stran v obsegu 5 ur.

4.člen

TRINS d.o.o. Novo mesto skrbi za varovanje osebnih in poslovnih podatkov naročnika in jih uporabi izključno za komunikacijo z naročnikom za potrebe postavitve spletne strani in pošiljanje koristnih vsebin in ponudb, za izboljšanje spletne strani ter spletnega marketinga.

Naročnik pridobi na spletni strani, narejeni v sistemu Joomla CMS, avtorsko pravico do uporabe spletne strani in grafične podobe za čas plačevanja najemnine.

5.člen

Naročnik plača najemnino za spletno stran za izbrano obdobje. Sistem o poteku naročnine naročnika obvesti:

  • 15 dni pred potekom naročnine,
  • 8 dni pred potekom naročnine,
  • na dan poteka naročnine in
  • 8 dni po poteku naročnine

Če naročnik niti v 8 dneh po poteku naročnine, le-te ne podaljša za izbrano obdobje, spletna stran vključno s paketom gostovanja ter e-maili, preneha delovati do prejema naslednjega plačila. Plačila se knjižijo najkasneje v dveh delovnih dneh od prejema.

6.člen

Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem. Razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

7.člen

TRINS d.o.o. Novo mesto ne odgovarja za vsebine na spletnih straneh naročnikov, za njihov izvor, avtorske pravice ali za kakršnekoli posledice, ki bi nastale z vsebinami na spletnih straneh naročnikov. V primeru zahteve iz strani državnega organa, bo TRINS.si odstranil vsebine iz spletne strani naročnika, v primeru ponavljivih kršitev pa odstranil uporabniški račun naročnika, brez povrnitve najemnine.

Naročnik mora ves čas skrbeti za varnost svojega sistema in na strežnik ne dodajati spornih ali škodljivih datotek ali pošiljati SPAM e-mail sporočil. V tem primeru bo TRINS.si odstranil vsebine iz spletne strani naročnika, v primeru ponavljivih kršitev pa odstranila uporabniški račun naročnika, brez povrnitve najemnine.

Na spletnem mestu TRINS.si je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja podjetja TRINS d.o.o. Novo mesto.

8.člen

 

TRINS d.o.o. Novo mesto zagotavlja strežniške kapacitete. V primeru, da je strežnik nedosegljiv več kot 24 ur in je bila s tem naročniku povzročena poslovna škoda, je odškodninska odgovornost podjetja TRINS d.o.o. Novo mesto omejena na plačano letno naročnino naročnika; v nasprotnem primeru TRINS d.o.o. ne odgovarja za povzročeno škodo.

9.člen

Za vsa vprašanja in dodatne informacije se lahko obrnete na podporo uporabnikom naročnikom TRINS.si spletnih strani, vsak delavnik med 8:00 in 16:30 po telefonu 051 316 824 ali preko elektronske pošte info@trins.si

10.člen


Za storitve registracije spletnih domen, si prosimo preberite splošne pogoje na spodnjem naslovu: http://www.arnes.si/domene/splosnipogoji/